Kılıçdaroğlu grup toplantısında yine Erdoğan'ı hedef aldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çok çirkin ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Millet senin ne mal olduğunu öğrendi. Sen temel milli güvenlik sorunusun" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöenlik skandal ifadeler kullandı. "Millet senin ne mal olduğunu öğrendi" diyen CHP lideri, "Sen temel milli güvenlik sorunusun" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde her öğretmenimize bir aylık ikramiye vereceğiz. Helali hoş olsun. Gıda sektörü temsilcileriyle görüşmemde bizzat sordum: Bu fiyatları artıran gerçekten siz misiniz? Neden tarlada çok düşükken manavda, markette bu kadar pahalı diye satılıyor? Dediler ki: Tarımsal üretimde girdiler çok pahalı.

Türkiye öyle bir noktaya geldi ki: Satarken zarar ediyor. Gıda sektörünün büyük bileşenleriyle buluştum. Büyük marketler de küçük marketler de fırıncılar da vardı. Diyorlar ki: Üretici elindeki malı satmaktan tedirgin. Satışı yapanlar fiyat artışından sorumlu değildir.

Yine söylediler ki: Hükümetin birinci önceliği üreticiyi korumak olmalı. Eğer koruyamazlarsa açlık kriziyle karşı karşıya kalabiliriz. Marketçiler şunu da söyledi: Bizim sattığımız ürünlerin yüzde 77'si tarım ürünü. Denetlemeyle fiyatlar düşmez dediler. Üretimi çözeceksiniz. Piyasaya mal vereceksiniz.

ERDOĞAN'A HADSİZ SÖZLER

Şimdi efelik yapıyor. Sanıyor ki biz bunların tamamını yutacağız. Bu millet yutmaz. Bu millet hepsini gayet iyi bilir. Sen korkma, bu millet senin ne mal olduğunu öğrendi. Ve şunu sana söyleyeyim: Sen artık bu saatten sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel güvenlik sorunusun.

Kılıçdaroğlu grup toplantısında yine Erdoğan'ı hedef aldı! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.