Kılıçdaroğlu EYT’nin Meclis’e geleceği haberini mi aldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik emrivaki ifadeler kullanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun EYT düzenlemesine yönelik sözleri ‘Kendisine istihbarat mı sızdırıldı? sorusunu akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketleyerek EYT düzenlemesine ilişkin sert ifadeler kullandı.

EMRİVAKİ İFADELER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu paylaşımında, “EYT’lileri oyalamayı bırak. Millet senin bu seçim oyunlarından bıktı. İnsanlarımızın haklarını seçimlere malzeme etmeye çalışma. Her şeyi berbat ettin, son dakika çabaların zaten fayda etmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu EYT’nin Meclis’e geleceği haberini mi aldı?

Paylaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabını da etiketleyerek, “EYT’yi Meclis’e getir hemen” ifadelerine yer verdi.

CHP'YE BİLGİ SIZDIRILDIĞI İFŞA OLMUŞTU

Kılıçdaroğlu’nun EYT düzenlemesi konusunda bu şekilde cesur ifadeler kullanması akıllara, muhalif gazeteci Özlem Gürses’in itiraflarını getirmişti.

Bürokrasiden muhalefete Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın projeleriyle ilgili bilgi sızdırıldığını adeta itiraf eden Gürses şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bunu da başaran Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiye yönelik çağrıları oldu. Eğer seçimde iktidar değişirse, bunu başarabilirlerse eğer, olur olmaz bilmiyorum ama kararnamelerin, sözleşmelerin altına imza atan bürokratlar hakkında işlem yapacağını söyledi Kılıçdaroğlu.

"CHP'YE VE ALTILI MASAYA BİLGİ GELİYOR"

Dolayısıyla bürokrasiden CHP'ye ve altılı masaya bilgi geliyor. Seçim ekonomisine geçti iktidar, kesenin ağzı açıldı. Bir takım kesimlere iyileştirici tedbirler alınmaya çalışıyor. İktidar bu adımları atmadan muhalefet önceden öğreniyor.

"ALELACELE ÖTV VİDEOSU ÇEKİLDİ"

Örneğin CHP, KYK meselesini önceden öğrenip, sosyal medyada çalışma yaptı. KYK faizlerinin silineceğine yönelik açıklamalar yapıldı. Otomotivde bir sıkıntı olduğunu biliyorduk, iktidarın bu konudaki çalışmasını da öğrendi muhalefet o nedenle alelacele ÖTV videosu çekildi mutfakta.”

Kılıçdaroğlu EYT’nin Meclis’e geleceği haberini mi aldı? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu EYT Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.