Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yetişmeye çalışıyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı anlara ilişkin bir videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "kontra atak" geldi... Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın aksine takım sporu yaparken değil, yürüyüş yaparken kaydedilen görüntülerini paylaştı. Bu görüntüler üzerine, CHP liderinin Erdoğan'a yetişmesi için yürümek bir yana koşması gerektiği yorumları yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve danışmanları ile 28 Eylül’de basketbol maçı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynanan maçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bazı bakanlar ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da ter döktü.

CHP LİDERİ YÜRÜYÜŞE ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşmasının ardından ise ilginç bir gelişme yaşandı.

Partisinin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için Abant'ta bulunan Kılıçdaroğlu, kahvaltı öncesinde Abant Gölü'ndeki 7 kilometrelik yürüyüş parkurunda yürüyüş gerçekleştirerek Erdoğan'ın spor aktivitesine karşılık vermek istedi.

Yürüyüş esnasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Abant'ın doğa harikası olduğunu belirterek, "Arkadaşlarla beraber geziyoruz, yürüyoruz. Doğa oldukça güzel, göl güzel. İnsanlar sabah yürüyüşü yapıyorlar. Biz de yapıyoruz." dedi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yetişmeye çalışıyor... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Basketbol yürüyüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.