Kılıçdaroğlu ekonomistleri salona getiremeyişini savundu: Milletimiz teknolojiyi de görsün

CHP’nin düzenlediği ‘İkinci Yüzyıl’a Çağrı’ programına ikna edemediği ekonomistlerin telekonferans yöntemiyle katılmasına yönelik eleştirilere Kılıçdaroğlu, “Bizim milletimiz teknolojiyi de görsün. Oturduğum yerden Amerika’yı izliyorum. Bilinçli bir tercihti.” şeklinde trajikomik bir savunmada bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düzenelediği ‘İkinci Yüzyıl’a Çağrı’ isimli programa Başdanışmanı Jeremy Rifkin ile Daron Acemoğlu’nun telekonferans yoluyla katılmasına yönelik eleştirilere yanıt verdi.

"MİLLETİMİZ TEKNOLOJİ GÖRSÜN"

Kendilerinin dahi ikna edemediği ekonomistilerin uzak bağlantısını bilinçli olarak organize ettiklerini savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bizim milletimiz teknolojiyi de görsün. Allah aşkına teknoloji bir görsün milletimiz. Amerika’dan benim oturduğum yerden konuşuyor bu insan. Ben Daron Acemoğlu’nu Amerika’dan izliyorum. Bilinçli bir tercihti.”

KENDİ ADAMLARINI BİLE İKNA EDEMEDİLER

Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılım gösterdiği 'İkinci Yüzyıl'a Çağrı' adlı programa başdanışman Jeremy Rifkin ile partinin ekonomi kadrosundaki isimlerden Daron Acemoğlu ABD'den telekonferans yöntemiyle katılmıştı.

Rifkin ile Acemoğlu'nun uzaktan bağlantı ile katılması partililer arasında, "Kendi adamlarını dahi ikna edememişler, salona getirtememişler." şeklinde yorumlanmıştı.

Kılıçdaroğlu ekonomistleri salona getiremeyişini savundu: Milletimiz teknolojiyi de görsün ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.