Kılıçdaroğlu: Demirtaş’ın ve Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılın!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van'da yaptığı konuşmasında yine Demirtaş ve Kavala'ya değindi. Kılıçdaroğlu, "Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Mehmet Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız, kayyum uygulamasının kalkmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” dedi.

Van’a giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı.

YİNE DEMİRTAŞ VE KAVALA'YA DEĞİNDİ

Kılıçdaroğlu, "Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" ifadelerini kullandı.

'KAYYUMA SON VERİLMELİ'

Kemal Kılıçdaroğlu, kayyum uygulamasının da sona ermesi gerektiği ifadelerini bir kez daha yineledi. Kılıçdaroğlu, "Kayyum uygulamasına son verilmesini, seçimle gelenin seçimle gitmesini ve oyunuzun değerinin olmasını istiyorsanız o zaman bize katılacaksınız" diye konuştu.

 

 

 

Kılıçdaroğlu: Demirtaş’ın ve Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılın! ile ilgili etiketler CHP Van Kılıçdaroğlu kavala demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.