“Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığında ön plana çıkan İmamoğlu ve Yavaş’a operasyon çekti”

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanlığı adaylığında ön plana çıkan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a karşı bir operasyon çekti" dedi.

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken ortaya dikkat çeken bir iddia atıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ön plana çıkmasından rahatsız olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir hamle yaptığı öğrenildi. 

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugün yayımlanan yazısının 'Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ve Yavaş operasyonu' başlıklı bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanlığı adaylığında ön plana çıkan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a karşı bir operasyon çekti" ifadesini kullanarak şöyle devam etti. 

"Yazmasam içimde ukde kalırdı. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığında ön plana çıkan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a karşı bir operasyon çekti. İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgiyi soruya “Belediye başkanlarının birinci görevi halka hizmettir” karşılığını verdi. Bunun Türkçesi, “Siz belediye başkanısınız, belediye başkanı kalın. Belediye başkanı olarak seçildiniz, belediye başkanlığı yapın, cumhurbaşkanı adaylığını aklınızdan çıkarın” demektir."

İMAMOĞLU SİNEYE ÇEKER Mİ?

"Cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili anketlerde İmamoğlu ve Yavaş, Kılıçdaroğlu’ndan çok önde çıkıyorlar. Cumhurbaşkanı adaylığını kafasına koyan Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu ve Yavaş’ı diskalifiye etmeden cumhurbaşkanı adayı olamayacağını görüyor. O nedenle iki başkana operasyon çekiyor. Mansur Yavaş’ı bilemem ama Ekrem İmamoğlu bunu sineye çeker mi emin değilim. Hele o gün gelsin, siz İmamoğlu’nu o zaman görün."

“Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığında ön plana çıkan İmamoğlu ve Yavaş’a operasyon çekti” ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Abdulkadir Selvi CHP Cumhurbaşkanı Millet İttifakı adaylık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.