Kılıçdaroğlu çok konuşulan o fotoğrafı anlattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ'lü otostop çeken öğrencileri aracına alıp okullarına kadar bırakmış ve bu da bir öğrencinin paylaştığı fotoğraf sayesinde ortaya çıkmıştı. CHP lideri, o fotoğrafı anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, otostop çeken ODTÜ öğrencilerini aracına alması ile ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

“Daha önce de aynı güzergâhta otostop çeken öğrencileri arabamıza aldık. Araca binen bir öğrenci arkadaşımız ‘Ben fotoğraf çekmek ve babama göstermek istiyorum’ deyince ‘Siz bilirsiniz’ dedim. Fotoğrafın çıkışı öyle oldu. Üniversite öğrencileri bu toplumun gözbebeğidir, çünkü onlar geleceğin Türkiye’sini inşa edecek kişilerdir.

Üniversitelere ve üniversite öğrencilerine karşı hoşgörülü olmamız lazım. Genç olduklarını, delikanlı olduklarını, hatayı bizim görmezlikten gelmemizi de hiçbir siyasetçinin unutmaması gerekir.”

Kılıçdaroğlu çok konuşulan o fotoğrafı anlattı! ile ilgili etiketler ODTÜ Kılıçdaroğlu otostop
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.