Kılıçdaroğlu CHP kurultayını altın gününe çevirdi

Koronavirüs salgınına rağmen kurultayı yapmakta direten Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler büyüyor. Partinin önemli isimleri kurultayın durdurulması için dava açarken, bazı isimler de katılmayacağını açıklıyor. Son olarak CHP Eski Genel Başkanı Hikmet Çetin'in kurultaya katılmayacağı öğrenildi.

CHP'nin 37’inci Olağan Kurultayına sayılı günler kala tartışmalar sürüyor. Gelecek hafta sonu yapılacak kurultayın ilk gününde genel başkan seçimi yapılacak.

Şu ana kadar Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını açıklayan tek isim eski Mersin milletvekili Aytuğ Atıcı olurken, salgına rağmen kurultayın yapılmasına tepkiler büyüyor.

Kurultayın yapılmasında ısrarcı olan parti yönetimine birçok isim tepki gösterirken; onur üyelerinin davet edilmemesi parti içinde yeni bir kriz çıkardı.

 Sosyal medya hesabındna CHP'deki son durumu açıklayan Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, partinin saygın isimlerinden olan CHP Eski Genel Başkanı ve Dışişleri Eski Bakanı Hikmet Çetin'in kurultaya katılmama kararı aldığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu CHP kurultayını altın gününe çevirdi

Bayer, açıklamasında "CHP’de neler oluyor, bir çok delege anlatılanları duymak istemiyoruz, diyorlar. Yazmayalım mı, işte son bir bilgiyi aktaralım, okuyun lütfen; 'partinin saygın isimlerinden, eski dişişleri bakanı (1991-94) Hikmet Çetin kurultaya katılmama kararı aldı, çok acı bir haber.'" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu CHP kurultayını altın gününe çevirdi - Resim : 2

Kılıçdaroğlu CHP kurultayını altın gününe çevirdi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultay hikmet çetin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.