Kılıçdaroğlu: 15 arkadaşımın gözlerinden öpüyorum!

Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerine değindi. Geniş bir ittifakın sağlanması gerektiğini belirten CHP lideri, diğer partilere "Biz her türlü özveride bulunmaya hazırız" diye seslendi. Kılıçdaroğlu, "301'i aşacağız sonra yüzde 60 ile cumhurbaşkanlığını alacağız" ifadelerini de kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 5.1 şiddetinde deprem oldu, 39 yaralımız var. Herkese geçmiş olsun.

Dün 23 Nisan'dı, TBMM'nin açıldığı tarihti. Ben açılış konuşmasını yaparken iktidar kanadı rahatsız oldu, neden rahatsız oldular? Ben Meclis'i savunuyorum, onlar tek adamı savunuyorlar. Ondan rahatsız oluyorlar. Birlikte yaşama hevesi olan herkesi davet etmiştir Meclis'e Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Ben de aynısını savundum.

Bu seçimler kişisel koltuk arayışı seçimleri değildir. Bu seçimler söz konusu vatansa gerisi teferruaatır seçimidir. Hiçbir beklentim yok. Mütevazi bir evim var, çocuklar büyüdü. Benim derdim ülkem. Geniş bir ittifakı sağlamalıyız. Herkes bir şekliyle parlamentoda yerini almalıdır. Biz cumhuriyetin kuruluşunda hangi değerler söz konusu ise 24 Haziran'da onu savunacağız.

Bütün partilere sesleniyorum; CHP olarak her türlü özveride bulunmaya hazırız.

"YÜZDE 60 İLE ALACAĞIZ"

Demokrasi için kimler bir araya geliyorsa, birlikte hareket etmek zorundayız. Biz önce 301'i aşacağız sonra yüzde 60 ile cumhurbaşkanlığını alacağız.

Haziran ayında hepimize görev düşüyor. Bugün hava güzel eğlenelim, tatile gidelim öyle bir lüksümüz yok. Vatanını, bayrağını savunan herkes sandığa gidecek. Ben Gazi'nin kurduğu bu devleti korumak için onurumla, gururumla oyumu verdim diyecek. Haziran ayı kiraz ayıdır, aydınlığın çok olduğu bir aydır. Haziran ayı beklentilerin gerçekleşeceği aydır.

15 ARKADAŞIMIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

Biz ezber bozduk. 15 vekilimiz İYİ Parti'ye geçti. Bu kararı neden aldık? Kimse siyasi yasaklı olmasın. 15 arkadaşımızı görevlendirdik, 15 arkadaşımı da gözlerinden öpüyorum.

Kılıçdaroğlu: 15 arkadaşımın gözlerinden öpüyorum! ile ilgili etiketler canlı yayın chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.