Kılıçdaroğlu, cezaevindeki FETÖ'cüleri ziyaret etmekten vazgeçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde rol aldığı belirlenen ve cezaevinde bulunan askeri okul öğrencilerini ziyaret etmekten vazgeçti. Kılıçdaroğlu'nun, Adalet Bakanlığı'nın verdiği iznin ardından ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında aktif rol oynadığı belirlenen askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Bakanlık, ziyaret için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verilmesi gerektiğini bildirdi. Fakat Kılıçdaroğlu'nun, bakanlığın ziyarete izin verileceğini bildirmesinin ardından bu ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

AİLELERİNE SÖZ VERMİŞTİ

Daha önce darbe girişimi sırasında yer alan Hava Harp Okulu öğrencilerinin aileleri CHP'nin TBMM'deki grup toplantısına katılmış ve Kılıçdaroğlu da cezaevindeki o öğrencileri ziyaret edeceği sözünü vermişti.

Kılıçdaroğlu, cezaevindeki FETÖ'cüleri ziyaret etmekten vazgeçti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Bakanlığı fetörcü askeri okul cezavi ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.