Kılıçdaroğlu çağrı yapmıştı... CHP'liler İstanbul İ Başkanlığı önünde toplanıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında açılan üç davadaki cezaların onanması sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partililere İstanbul il binası önünde toplanmaları yönünde çağrı yapmıştı. CHP'liler, İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanmaya başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında açılan üç davanın cezasının onanması ve hakkında hapis cezası verilmesinin ardından “Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın.” paylaşımını yaptı. CHP’li vekiller, İstanbul İl Başkanlığı binası önünde toplanmaya başladı.

İl Başkanlığı önünde konuşan CHP Milletvekili Mehmet Akif Hamza Çebi, “Canan Kaftancıoğlu kararı ilk değildir. Dün de Osman Kavala vardı. Bugün Canan Hanımın kararı, yarın bu kararı saray başka kararlarla da takip edebilir. Bu kararı verenler sarayın hakimleridir. Hukuka bir darbe vurmuşlardır. Hukuka darbe vuranlar da suç işlemektedirler” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu çağrı yapmıştı... CHP'liler İstanbul İ Başkanlığı önünde toplanıyor ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu istanbul il başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.