Kılıçdaroğlu: Başkanımız çalışıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun genel sekreterlik görevine CHP'nin yıllar önce yolsuzlukla suçladığı Can Akın Çağlar'ı ataması partide rahatsızlığa neden olmuştu. Konuya ilişkin ilk kez konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Geçiniz bunları. Belediye Başkanımız çalışıyor." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na başkanlık etti.

11 büyükşehir belediye başkanının katıldığı toplantı sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, "Bütün belediye başkanları özveriyle çalıştılar. Belediye çalışanlarına da yürekten teşekkür ederim. Sorunlar var, aşılması gerekiyor. Hiçbir belediye başkanı önüne çıkan engelden ötürü şikayet etmedi. Koşullar ne olursa olsun sorunu çözeceksiniz demiştim. Onlar da ellerinden geleni yaptılar." " dedi.

TEPKİ ÇEKEN ATAMAYA CEVAP

8 yıl önce CHP milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Sezgin Tanrıkulu tarafından yolsuzlukla suçlanan Can Akın Çağlar'ın İBB Genel Sekreteri olması yönündeki eleştirilerle ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, "Geçiniz bunları. Belediye Başkanımız çalışıyor." ifadesini kullandı.

Çoklu baro düzenlemesiyle ilgili de konuşan CHP Lideri, "Düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlandığı gün biz Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız. Üniter yapının kalbine sokulan bir hançerdir. Buna izin verenlerin tarihsel sorumluluğu vardır. Vicdanı olan herkesin el kaldırmaması lazım." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Başkanımız çalışıyor! ile ilgili etiketler İBB Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu Can Akın Çağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.