Kılıçdaroğlu aynı yalanı başa sardı: Bu yalanları kulağına FETÖ mü üflüyor?

Adeta FETÖ'nün sözcülüğünü yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaçacağı yalanını yeniden gündeme getirdi. 15 Temmuz'da FETÖ'den aldığı bilgi doğrultusunda darbe gecesi kaçan Kılıçdaroğlu'nun iddiaları yine havada kaldı. Kılıçdaroğlu'nun bunu yalan listesini de hangi derin bağlantılarından aldığı merak konusu oldu.

CHP Genl Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yine aslı olmayan iddialar ortaya atıp gündeme gelmeye çalıştı. Maltepe mitinginde sıkandalların ardı ardına patlamasından sonra kendine yeni bir gündem arayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 'Kaçacak' iddiasını ortaya attı. 

'KAÇACAK' DEDİ AMA KENDİ KAÇTI

Kılıçdaroğlu'nun bu iddiaları hangi derin ilişkilerin işbirliği ile ortaya attığı merak konusu oldu. Kılıçdaroğlu, 17/25 Aralık sürecinde de FETÖ'cülerin yayın organına çıkarak aynı iftirayı atmış ancak 15 Temmuz gecesi darbeyi haber aldıktan sonra kendisi kaçmıştı

AYNI YALANI 2014'DE FETÖCÜ'LERİN KANALINDA YİNE SÖYLEDİ

2014 yılında FETÖ'nün kanalına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, aynı yalanı o zaman da dile getirdi... Adeta FETÖ'nün sözcülüğünü yapan Kılıçdaroğlu'nun bu akıl almaz iddialarının kaynağı da ortaya çıkıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'da sosyal medya hesabından FETÖ'nün sözlücüğünü yapan Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu aynı yalanı başa sardı: Bu yalanları kulağına FETÖ mü üflüyor?

FETÖ'DEN CHP'YE TRANSFER OLAN İSİM, YAPILAN OYUNU BÖYLE ANLATMIŞ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan kaçacak, kaçış planı hazırlıyorlar” neden dediğini FETÖ’den CHP’ye transfer olan Sedef Kabaş çok iyi anlatmış.

 

Kılıçdaroğlu aynı yalanı başa sardı: Bu yalanları kulağına FETÖ mü üflüyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ kaçmak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.