Kılıçdaroğlu aylar sonra gittiği depremzede ziyaretinde tepki gördü: 8 aydır neredeydiniz?

İzmir'de 8 ay önce meydana gelen deprem sonucu mağdur olan depremzedeleri ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kadın tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından depremzede, "8 aydır nerede olduğunuzu merak ediyorum" diyerek CHP Lideri'nden hesap vermesini istedi.

İzmir'de geçtiğimiz yıl 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle 117 kişi hayatını kaybederken, 1.053 kişi yaralandı.

Hayatını kaybeden vatandaşların dışında birçok kişinin evi yıkıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 8 ayın ardından, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada bir kadının tepkisiyle karşılaştı.

"8 AYDIR NEREDEYDİNİZ"

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından bir depremzede, "Biz Bayraklı olarak çok mağduruz. Siz Kuşadası'na kadar geldiniz. Sizi bekledik. Umut ettik. Ama uğramadınız. 8 aydır nerede olduğunuzu öğrenmek istiyorum. Kuşadası'na kadar geldiniz, buraya gelmemenizin gerekçesini söyler misiniz?" diye sordu.

(AA)

 

Kılıçdaroğlu aylar sonra gittiği depremzede ziyaretinde tepki gördü: 8 aydır neredeydiniz? ile ilgili etiketler İzmir deprem Kılıçdaroğlu depremzede
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.