Kılıçdaroğlu: Anneleri ayırmıyoruz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Kastamonu Günleri' etkinliğinde konuştu. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Diyarbakır'daki annelerle Cumartesi Anneleri arasında ayrım yapmıyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de "Kastamonu Günleri" etkinliğinin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"(Adalet bakanı Gül'ün açıklamaları) Bir itham varsa mutlaka aydınlığa kavuşmalı.

Gayet doğal etmesi lazımdı zaten. FETÖ davası açtığınız kişilerin dışında Fettah Tamince kalamaz zaten.

Diyarbakır'daki annelerle Cumartesi Anneleri arasında ayrım yapmıyoruz. Annelerin talebini saygıyla karşılamamız gerekiyor. Çocukları bulacak olan iktidardır. Diğer anneler de gidip başında fatiha okuyalım diyorlar. Her iki anne grubunu da kucaklıyoruz.

Tank-palet olayı Türkiye'nin saygınlığına gölge düşürme olayıdır. Katarlılar tank yapacak bize satacak. Her şey bizim zaten. Kim yapıyor bunu? Birinci kararnameyi yayınladılar özelleştirme var dedik. İkinci kararnameyi gizlediler. İkisi de Erdoğan'ın imzasıyla çıktı. Bir ülkenin askeri sırları başka ülkeye verilir mi? Benim personelimle yap sonra bu tankları bana sat. Bu kararı açıklasınlar gizli değilse. Katarlılar biliyor biz bilmiyoruz. Burada bir sorun var. Silah fabrikalarını yabancı orduya peşkeş çekmelerini kabul etmiyoruz."

 

Kılıçdaroğlu: Anneleri ayırmıyoruz ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kastamonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.