Kılıçdaroğlu animasyon film oldu! / VİDEO

CHP, genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun animasyon olarak yer aldığı bir video paylaştı. 24 Haziran'daki çifte seçim için genç seçmene seslenilen videoda, bilgisayar oyunu terimlerine ve sosyal medya kanallarına değinildi.

24 Haziran'daki seçimler için son haftaya girilirken partilerin genç seçmen için hazırladığı kampanyalar dikkat çekiyor. Bu kampanyalara Kılıçdaroğlu da bir videoyla katıldı.

CHP lideri, animasyon olarak gösterildiği videoda şunları söyledi:

"Ya arkadaşlar, ben istemez miyim download hızları artsın, adil kullanım kotası kalksın, memlekette daha çok bağımsız film yapılsın, kültür sanat çiçek açsın, televizyonda her filme sabah akşam yerli yersiz sansür gelmesin, pasaportumuzun itibarı artsın, gençlerimiz dünyayı doya doya gezsin, Instagram'da filtreler artsın, Snapchat'te efektler çoğalsın… Curling artık hak ettiği ilgiyi görsün, milli gururumuz olabilsin. Oyunda cheat yapılmasın, herkes hak ettiği frag'e kendi emeğiyle ulaşsın istiyorum. İstiyorum ama önce bu seçimi çözmemiz lazım. Gelin geleceğimize sahip çıkalım, hep birlikte bug'sız yeni bir dünya tasarlayalım."

'GANDALF OLAYI'NA GÖNDERME

Bu arada Kılıçdaroğlu, reklam filminde 'Gandalf olayı’ diye anılabilecek grup toplantısındaki sosyal medya kazasına da ‘selam çaktı’.

CHP’nin marttaki grup toplantısı sırasında cep telefonu ile canlı yayın yapan İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 'Face effects' eklentisinin açık olduğunu fark etmeyince Kılıçdaroğlu'nu şekilden şekile sokmuştu.

Bayır'ın yaptığı canlı yayını izleyenler, Kılıçdaroğlu'nu Yüzüklerin Efendisi serisinin 'sakallı ve şapkalı büyücüsü' Gandalf kılığında görünce vekili uyarmayı denese de, yorumları görmeyen Bayır yayını tam 18 dakika boyunca bu şekilde devam ettirmişti.

 

 

Kılıçdaroğlu animasyon film oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP animasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.