Kılıçdaroğlu, Anadolu’nun nabzını yoklayacak! Gürsel Tekin’e özel yetki verdi

CHP’de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu’nun düğmeye bastığı ifade edildi. CHP içinden gelen kulis bilgilerine göre; Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin’e özel yetkilendirme yaparak otobüsle Anadolu turuna çıkması yönünde talimat verdi. Kılıçdaroğlu’nun Tekin üzerinden, Anadolu’da bulunan il başkanlıklarına kendi adaylığının tabandaki nabzını tutma görevini verdiği iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yine hareketli günler yaşamaya başladığı öğrenildi.


MİLLET İTTİFAKI’NDA KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞI İÇİN "BEKLE GÖR" POLİTİKASI!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nun tek aday olarak öne çıkmasının sıkıntılarının yaşandığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın haberi ve bilgisi olmadan adaylığını, kendisine yakın bazı partililer aracılığı ile duyurmasının büyük sıkıntı yarattığı, CHP’de olduğu kadar özellikle İYİ Parti’de “bekle gör!” politikasının benimsendiği ifade edildi.


KEMAL KILIÇDAROĞLU GÜRSEL TEKİN’E ÖZEL YETKİ VERDİ!

Bu gelişmeler olurken, CHP’de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da düğmeye bastığı ifade edildi. CHP içinden gelen kulis bilgilerine göre; Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin’e özel yetkilendirme yaparak otobüsle Anadolu turuna çıkması yönünde talimat verdi. Kılıçdaroğlu’nun Tekin üzerinden, Anadolu’da bulunan il başkanlıklarına, kendi adaylığının tabandaki nabzını tutma görevini verdiği iddia edildi.


KILIÇDAROĞLU’NUN ATAKLARINI İMAMOĞLU VE YAVAŞ İZLİYOR!

SuperHaber’in CHP Ankara’dan ve İstanbul’dan aldığı kulis bilgilerine göre; Kılıçdaroğlu’nun adaylık çalışmalar, parti içindeki muhalifler tarafından yakından izleniyor. Yine alınan bilgilere göre; Kılıçdaroğlu’nun adaylık için yaptığı çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından da yakından takip edildiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu, Anadolu’nun nabzını yoklayacak! Gürsel Tekin’e özel yetki verdi ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin Anadolu turu cumhurbaşkanlığı seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.