Kılıçdaroğlu adayın açıklanacağı tarihi verdi, İYİ Parti 'Haberimiz yok' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın ortak cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı gün için 12'inci toplantının yapılacağı 13 Şubat’ı işaret etmesinin ardından İYİ Parti'den açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz akşam Halk TV canlı yayınına katıldı. Burada gündeme ilişkin soruları cevaplayan CHP lideri, Altılı Masa'nın adaylık karmaşasına ilişkin de açıklamalar yaptı.

KILIÇDAROĞLU 13 ŞUBAT'I İŞARET ETTİ

Altılı Masa'nın ortak cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı gün için, 12'inci toplantının yapılacağı 13 Şubat’ı işaret eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"6 lider 13 Şubat’ta bulaşacağız. Artık 13 Şubat mı olur, yoksa 13 Şubat’ta karar alacağız, bu tarihin açıklanması için belli bir tarih mi olur? Büyük bir olasılıkla 13 Şubat’ta bir karar alacağız. Diyelim ki cumhurbaşkanı adayımız 13’ünde değil de, 23’üncüde kamuoyuna bir şekliyle ne yapacağını ortak mutabakat metniyle birlikte açıklayacak"

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ: BİZDE BÖYLE BİR BİLGİ MEVCUT DEĞİL

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasının ardından haftalık basın toplantısında konuşan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, kendilerinde 13 Şubat'ta adayın açıklanacağı yönünde bir bilgi olmadığını söyledi. Zorlu, ''13 Şubat ile ilgili son açıklanan bildiride bir toplantı gerçekleştirileceği yönünde bir bilgi bizde mevcut. Ama adaylık açıklamasına yönelik bir bilgi mevcut değil, onu söyleyeyim. Ama 13 Şubat öncesinde liderler arasında bir görüşme trafiği olacak." dedi.

Kılıçdaroğlu adayın açıklanacağı tarihi verdi, İYİ Parti 'Haberimiz yok' dedi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.