Kılıçdaroğlu 9 kişinin katili Asala destekçisi ile buluştu!

Türkiye düşmanlarına yakın, milli ve manevi ne varsa uzak durmayı ilke haline getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendi partililerine bile yok artık dedirten bir buluşmaya imza attı. Esenboğa Havalimanı'nda 9 kişiyi öldüren Asala bombacısı Levon Ekmekçiyan'a övgüler düzen, 1983 yılında haklı olarak idam edilişini "Darbeciler tarafından idam edildi" diyerek haksızmış gibi göstermeye çalışan Natali Avazyan ile bir arada olmakta beis görmeyen Kılıçdaroğlu'na partililer de tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giden ve burada Türkiye'deki Gezi olaylarının baş mimarı durumunda olan Soros Vakfı'nın yan kuruluşu olan Friedrich Ebert Vakfı'nı ziyaret edip çeşitli temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; bu ülkede PKK/YPG terör örgütünün en ateşli savunucularından Sevim Taşdelen ve Helin Evrim Sommer ile bir araya gelmişti.

Burada yerel seçimlerde terör örgütünün desteğini talep eden Kılıçdaroğlu, bu iki isim üzerinden PKK ile temas sağlamıştı.

ASALA ARTIKLARI İLE BİR ARADA
Bu görüşmenin üzerinden henüz kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen CHP lideri şimdi de ASALA terör örgütünün artıkları ile buluştu.

1970 ve 80'li yıllarda birçok kanlı eylem gerçekleştiren ve Türk diplomatları ile masum sivil vatandaşlarımızı katleden ASALA militanlarını kutsayıp onlara övgüler düzen Natali Avazyan isimli kişi ile bir görüşme yaptı.

Avazyan, 1982 yılında Esenboğa Havalimanı'nı basan ve burada 9 kişinin ölümüne 72 kişinin ise yaralanmasına neden olan ASALA mensubu 2 teröristten biri olan Levon Ekmekçiyan'ı sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajla anmıştı.

ASALA mensubu teröristi "Ermeni devrimci" diye kutsayan Avazyan ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu'nun ne konuştuğu bilinmiyor. Ancak Türkiye'nin büyük bir kısmı tarafından yerli ve milli olmamakla eleştirilen CHP lideri bu kez partisininden de tepkiler görmeye başladı.

Kılıçdaroğlu 9 kişinin katili Asala destekçisi ile buluştu!

En sert tepkiyi ise Sosyal Medyada "Aybisuseisus" nicki ile paylaşımlar yapan ve CHP'li olduğunu belirten kişi ise bu buluşma için CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu işaret etti. 

CHP'lilerden partiye zarar veriyorsun diye tepkiler aldığını da belirten "Aybisuseisus" "Kim olduğunu bilemezmiş .. kendimi bildim bileli chp nin içindeyim nasıl bilemiyor ya nasıl kimi kandırıyorsunuz siz.. sor Canan’dan hesabını. .. sor sürmeli’den hesabını o zman .. banane.. KK'yı Natali ile görüştürenden soracaksınız hesabı bana değil, elbet kurtulacağız bu sincap ve avanesinden" sözleri ile tweetleri silmesini isteyenlere cevap verdi. 

Kılıçdaroğlu 9 kişinin katili Asala destekçisi ile buluştu! - Resim : 2

PEKİ KİMDİR BU NATALİ AVAZYAN?
Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı tarihi fotoğraflarla adını duyuran ASALA terör örgütü sempatizanı Natali Avazyan, twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık algı operasyonu ve linç kampanyalarında da bulunuyor.

Kılıçdaroğlu 9 kişinin katili Asala destekçisi ile buluştu! - Resim : 3

Türklere ağza alınmayacak sözlerle hakaretler yağdıran Barbaros Şansal ile yakın arkadaş olduğu da bilinen Avazyan; yaptığı paylaşımlarla FETÖ'nün tezgahlarına da çanak tutuyor..

Kılıçdaroğlu 9 kişinin katili Asala destekçisi ile buluştu! - Resim : 4

Kılıçdaroğlu 9 kişinin katili Asala destekçisi ile buluştu! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu Natali Avazyan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.