Kılıç Timi Sonunda Geri Dönüyor! Albay Göktürk İntikam İçin Kadroda! İşte Albay Kopuz'un Askerleri

Ve sonunda Kılıç Timi için geri sayım başladı. Savaşçı dizisinin final yapmasının hemen ardından son bölümde Albay Kopuz’un verdiği mesaj sonunda gerçek oluyor. Kılıç Timi için başarılı bir ekip oluşturulmaya çalışılıyor.

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ancak oyuncu kadrosunda kaybettiği isimler nedeniyle büyük yara aldıktan sonra finale kadar giden Savaşçı’nın devamı niteliğinde olması beklenen Kılıç Timi için ilk adım atılmaya başlandı.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı dizisinin kemik kadrosu bozulmadan oluşturulacak olan Kılıç Timi için daha önceden Berk Oktay’a teklif götürülmüş ancak oyuncunun Yasak Elma’dan ayrılmak istememesi sonrasında başka isimlere yönenildiği öğrenilmişti.

Kılıç Timi Sonunda Geri Dönüyor! Albay Göktürk İntikam İçin Kadroda! İşte Albay Kopuz'un Askerleri

Bu isimler arasında ise Savaşçı’nın son sezonunda büyük bir patlama yapan oyuncu olduğu bilgisi geldi.

Tamer Karadağlı Geri Dönüyor!

Son sezonda Albay Oktay Göktürk karakteriyle izleyenlerden tam not alan ancak sadece 6 bölüm sonunda Savaşçı dizisinden ayrılarak herkesi üzen us oyuncu Tamer Karadağlı’nın da Kılıç Timi’nin kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

Kılıç Timi Sonunda Geri Dönüyor! Albay Göktürk İntikam İçin Kadroda! İşte Albay Kopuz'un Askerleri - Resim : 2

Son olarak 105. bölümde Savaşçı dizisine veda etmek durumunda kalan Karadağlı’da bu gidişe oldukça üzülmüş ancak bir gün mutlaka geri döneceğini söylemişti. Karadağlı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, “Hoşçakalın kardeşlerim. Sizlerle birlikte olmaktan her zaman büyük bir keyif almıştım. Kendine iyi bak KILIÇ” ifadelerini kullanması bir işaret olarak da yorumlanmıştı.

Kılıç Timi Sonunda Geri Dönüyor! Albay Göktürk İntikam İçin Kadroda! İşte Albay Kopuz'un Askerleri ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Savaşçı kılıç timi Albay Oktay Göktürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.