Kılçdaroğlu'nun TÜİK baskını sonrası Yeşilçam'ın efsane repliği gündem oldu

Kendisine randevu vermeyen TÜİK'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, randevusu olmaması sebebiyle içeri alınmadı. Kapıdan dönen CHP liderinin bu çıkışı sonrası Cüneyt Arkın'ın efsane "Ben Kemal, geliyorum" repliği sosyal medyada gündem oldu.

Bugün bilgi almak için TÜİK'e gitmek istediğini ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "TÜİK'ten randevu istedim, vermediler. Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun" ifadelerinin yer aldığı tweet'inden sonra tam belirttiği saatte TÜİK'in Ankara binası önünde gitti.

Randevusu olmadığı için içeri alınmayan Kılıçdaroğlu, beklediği görüşmeyi gerçekleştiremeden kapıdan döndü.

"BEN KEMAL, GELİYORUM" REPLİĞİ GÜNDEM OLDU

Kılıçdaroğlu'nun TÜİK ziyareti ve sonrasında yaşanılanlar akıllara 1976 yılında çekilen "Hınç" filminden bir sahneyi akıllara getirdi. Filmde Cüneyt Arkın'ın "Ben Kemal geliyorum" repliğinin yer aldığı video, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kılçdaroğlu'nun TÜİK baskını sonrası Yeşilçam'ın efsane repliği gündem oldu ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.