Kiev'de patlama sesleri... CNN muhabiri anında 'savaş moduna' geçti

Rusya'nın Donbas'ta başlattığı operasyon sonrası Ukrayna'nın başkenti Kiev'de de patlama sesleri duyuldu. CNN'nin Kiev'de gelişmeleri aktaran muhabiri Matthew Chance patlama seslerini duyar duymaz yeleğini ve kaskını giydi.

Rusya Devlet Başkanı Putin Donbas'a askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, operasyonun amacının 'sivil hayatları korumak' olduğunu savunarak Ukrayna topraklarını işgal etme planlarının olmadığını söyledi.

Rusya Savunma Bakanlığı ise Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan başkent Kiev'den de patlama sesleri yükseldi.

CANLI YAYINDA ÇARPICI ANLAR

CNN'in Ukrayna'nın başkenti Kiev'den yaptığı canlı yayında dikkat çeken anlar yaşandı. Kiev'den son gelişmeleri bildiren tecrübeli muhabir Matthew Chance patlama seslerini duymasının ardından 'savaş moduna' geçerek yeleğini ve kaskını giydi.

Başkentin merkezinden biraz uzakta olduğunu belirten, Chance sabahın erken saatlerinden itibaren 7-8 patlama sesi duyulduğunu bildirdi ve "Bu patlamalara kadar Ukrayna'da çok sessiz bir gece hakimdi. Birkaç saat öncesine kadar düşünülemez olduğunu düşündüğümüz şey, şimdi gerçek oldu" dedi.

 

Kiev'de patlama sesleri... CNN muhabiri anında 'savaş moduna' geçti ile ilgili etiketler Ukrayna CNN patlama muhabir kiev Matthew Chance
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.