Kiev şehir merkezinde şiddetli patlama: Rusya bir binayı vurdu!

Rusya-Ukrayna savaşından sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Son yaşanan gelişmeye göre Rusya, Kiev'i vurdu. Gelen bilgilere göre Ukrayna'nın başkentinde, Kiev'in tam kalbinde bir apartman hava saldırısıyla vuruldu.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında önemli bir gelişme yaşandı ve Rusya'nın Kiev'i vurduğu bildirildi. Ülkenin başkentinde şehrin merkezindeki bir yerleşim yerinin vurulduğu öğrenildi.

Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klichko, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamasında, "Arkadaşlar düşman Kiev’e saldırdı. Sevchenko semtinde 2 patlama meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışıyor. Saldırıdan zarar görenlere ilişkin bilgiler güncelleniyor"dedi.

RUSYA AÇIKLAMA YAPTI

Rusya Savunma Bakanlığı, yaptığı bir son dakika açıklamasıyla 'Ordumuz ukraynadaki 6 silah ve yakıt deposunu vurarak yok etti.' ifadelerini kullandı.

 

SuperHaber

 

Kiev şehir merkezinde şiddetli patlama: Rusya bir binayı vurdu! ile ilgili etiketler Savaş bomba Saldırı patlama Ukrayna Rusya kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.