Kıdemli Türk Hava Yolları pilotu o kazayı inceleyecek

Geçen ay Pakistan'da meydana gelen, 98 kişinin öldüğü uçak kazası ile ilgili Pakistan Havacılık Bakanı'ndan yeni bir açıklama geldi. Bakan, açıklamasında Türk Hava Yolları’ndan kıdemli bir pilotun kazaya ilişkin incelemelerde bulunacağını söyledi.

Pakistan’ın Karaçi kentinde 26 mayısta gerçekleşen uçak kazasında 98 kişi hayatını kaybetmesi sonucu soruşturma açılmıştı.

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN YARDIM İSTEDİLER

Haber Aero’nun haberine göre: devam eden soruşturmaya ilişkin Pakistan Havacılık Bakanı Ghulam Sarwar Khan Pakistan parlementosunda yaptığı açıklamada Türk Hava Yolları'ndan kazaya ilişkin yardım istediğini açıkladı.

 Türk Hava Yolları'ndan üst düzey bir pilotun kısa zaman içerisinde uçak kazasındaki incelemelere katılıp kazanın pilot tarafında mı yoksa teknik bir problemden dolayı düştüğünü araştıracağını kaydetti.

Pakistan Uluslararası Havayolları’na (PIA) ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı 21 mayıs tarihinde Lahor-Karaçi seferi sırasında inişte düşmüştü. Uçakta bulunan 91 yolcu ve 8 mürettebattan iki kişi kurtulmuştu.

Kıdemli Türk Hava Yolları pilotu o kazayı inceleyecek ile ilgili etiketler Pakistan Türk Hava Yolları uçak kaza Pilot
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.