Kıbrıs'taki ünlü otelden Yıldız Tilbe'ye veto!

Sokak köpekleri hakkında yaptığı açıklamayla gündeme gelen ve ağır tepkiler alan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’ye Kıbrıs'taki Merit Otel’den şok bir haber geldi. Önümüzdeki aylarda konser vermesi beklenen Tilbe’nin Merit Otel’in listesinden çıkarıldığı kaydedildi.

Geçtiğimiz haftada sosyal medya hesabı üzerinden “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” paylaşımında bulunarak sert tepkiler alan Yıldız Tilbe’ye olan öfke dinmedi. Son olarak Kıbrıs’ta bulunan Merit Otel’in, Yıldız Tilbe’yi konser listesinden çıkardığı öğrenildi.

Otel tarafından yapılan açıklamada, "Tilbe hayvanlar hakkında verdiği utanç verici demeçten ötürü bünyemize ait tüm otellerimizin ve tesislerimizin konser listesinden süresiz olarak çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kıbrıs'taki ünlü otelden Yıldız Tilbe'ye veto!

İstanbul Barosu’da geçtiğimiz hafta sonunda Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. stanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Yıldız Tilbe hakkında İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi olarak suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verilmişti.

Kıbrıs'taki ünlü otelden Yıldız Tilbe'ye veto! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe sokak köpekleri merit otel istanbul barosu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.