Her detayı iğrenç! Öğretmenlerden liseli kıza tuvalette istismar!

KKTC'nin prestijli liselerinden kabul edilen Lefkoşa Türk Lisesi’nde yaşanan iğrenç olay bir babanın dikkatiyle ortaya çıktı. 17 yaşındaki bir öğrenciye birçok erkek öğretmen tarafından cinsel istismarda bulunulduğu ve o anların cep telefonuyla kaydedildiği iddia edildi.

Olay, bir babanın kızının sosyal medya yazışmalarını görerek okulda olay çıkarması üzerine duyuldu.

Evli ve bir kız çocuğu babası beden öğretmeni Hüseyin G.’nin (45), 17 yaşındaki öğrencisi E.S. ile okul tuvaletinde çekilmiş cinsel içerikli görüntüleri bulundu. Kız öğrenciye birçok öğretmenin tacizde bulunduğu belirtildi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Disiplin Kurulu üyeliğinden çıkarılan Hüseyin G. Milli Eğitim Bakanlığı’nca da 3 aylığına görevden uzaklaştırdı ve disiplin soruşturması başlattı.

Her detayı iğrenç! Öğretmenlerden liseli kıza tuvalette istismar!

KKTC polisi ise Hüseyin G. ile bilgisayar öğretmeni 50 yaşındaki S.M.’yi de gözaltına aldı. KKTC yasalarına göre, reşit olmayan 16-18 yaş arası çocukların gönüllülük esasına göre cinsel ilişkisi suç kabul edilmiyor. Gözaltına alınan öğretmenler, cinsel içerikli görüntüleri yaymaları nedeniyle ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’le suçlanıyor.

Her detayı iğrenç! Öğretmenlerden liseli kıza tuvalette istismar! ile ilgili etiketler Kıbrıs cinsel istismar lise Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.