Kıbrıs zirvesinde ortak zemin bulunamadı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Cenevre'de düzenlenen Kıbrıs zirvesinin son gününde açıklamada bulundu. Sorunun çözümü ve resmi görüşmelerin başlaması için yeterli ortak zeminin bulunamadığını belirten Guterres, "Olumlu sonuçlar elde etmek için elimizden geleni yapma konusunda kararlıyız" dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde, Kıbrıslı taraflar ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'nin de katılımıyla 5+1 formatındaki gayriresmi Kıbrıs konulu konferansın son gününde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres açıklamalarda bulundu.

BM Genel Sekreteri Guterres, "Kıbrıs sorunun çözümü için resmi görüşmelerin başlaması için yeterli ortak zemin bulamadık" dedi.

Guterres, Kıbrıs meselesinde "Diyaloğu sürdürmek ve olumlu sonuçlar elde etmek için elimizden geleni yapma konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ GÜN YOĞUN GEÇMİŞTİ

Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde, Kıbrıslı taraflar ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'nin de katılımıyla 5+1 formatındaki gayriresmi Kıbrıs konulu konferansın ikinci günü geçtiğimiz günün yoğun geçtiği açıklanmıştı.

Konferansın ikinci gününde sabah yapılan ilk oturum ve ikili görüşmelerin ardından TSİ 20.00'ye kadar ara verilmiş, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in başkanlık ettiği konferansta, günün son oturumu 21.30'da sona ermişti.

Kıbrıs zirvesinde ortak zemin bulunamadı! ile ilgili etiketler Kıbrıs Birleşmiş Milletler Cenevre KKTC Türkiye zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.