Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu

İki gün önce Kıbrıs'ta bir otelde sahne alan Hadise konseri sırasında gözyaşlarını tutamadı. 30 Nisan'da evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise Kıbrıs konseri sırasında duygusal anlar yaşadı. Hadise'nin ağladığı anlar kendisini dinlemeye gelen hayranları tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınıp sosyal medyada paylaşıldı. Hadise bu ayın başında İzmir'de verdiği konserinde de ağlamıştı.

Bu ayın başlarında İzmir'de konser veren Hadise, konseri sırasında "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken birden ağlamaya başlamış ve bu hareketiyle herkesi şaşırtmıştı. Sahnede duygusal anlar yaşayan Hadise'nin neden ağladığı ise merak konusu olmuştu. Hadise'nin hayranlarının gözünün önünde hüngür hüngür ağlaması ise evliliğinde sorunlar olduğu iddiasını beraberinde getirmişti. Konserinde gözyaşlarına boğulan Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler hakkındaki iddialar ise gerçek çıkmıştı.


AĞLADIKTAN KISA SÜRE SONRA BOŞANACAĞINI DUYURMUŞTU 

Yaşanan bu olayın ardından Hadise, 14 milyon takipçili Instagram hesabından ''Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise'' şeklinde bir paylaşımda bulunarak kötü haberi duyurmuştu.

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI


4 buçuk ay önce evlendiği Mehmet Dinçerler'den boşanmaya hazırlanan Hadise son konserinde de gözyaşlarına hakim olamadı. Kısa süreli evliliğini bitirmeye hazırlanan ve zor günler geçiren Hadise, Kıbrıs konseri sırasında yine ağladı.

hadise

Evlendikten sonra eşi Mehmet Dinçerler'in baskısı nedeniyle konserlerini iptal etmek zorunda kaldığı ve 4 ay içinde 6 milyon TL'lik zarara uğradığı iddia edile Hadise son olarak Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Konser sırasında gözyaşlarını tutamayan Hadise'nin o anları sosyal medyada paylaşıldı. Hayranları ünlü şarkıcının bu hali için ''Severek ayrılıyor'', ''Her konserinde ağlayacak mı?'', ''Hadise boşanmaktan vazgeçti galiba'' şeklinde yorumlarda bulundular. Konser sırasında bir ara müziğin ritmine kendini kaptırarak çılgınca dans eden ünlü popçu ilerleyen dakikalarda ise oldukça duygusal anlar yaşadı. Mehmet Diçerler ile kısa süreli evliliğini sonlandırmaya hazırlanan Hadise'nin bir hayli keyifsiz olduğu gözlendi.

Hadise'nin Kıbrıs konserinden kareleri...

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu - Resim : 4

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu - Resim : 5

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu - Resim : 6

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu - Resim : 7

 

 

Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise yine ağladı! Kıbrıs konserinde gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Hadise Kıbrıs Konser mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.