Kıbrıs açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem

AFAD, Akdeniz'de Kıbrıs Adası'nın açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sosyal medyada, depremin Kıbrıs Adası başta olmak üzere Antalya, Mersin, Hatay, Adana, Isparta, Burdur ve Konya'da da hissedildiği kaydedildi.

Akdeniz'de Kıbrıs Adası'nın açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.07'de Akdeniz'de, Kıbrıs Adası'nın güney batısı açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deniz yüzeyinin 5,06 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Mersin'in Anamur ilçesine yaklaşık 134 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

AFAD: OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMADIĞI BİLGİSİ ALINDI

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Akdeniz'de Anamur ilçemiz açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Mersin-Antalya İl AFAD ve Kıbrıs Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadigi bilgisi alınmıştır." denildi.

 

KIBRIS ADASI İLE TÜRKİYE'DEKİ 7 İLDE HİSSEDİLDİ

Sosyal medyada, depremin Kıbrıs Adası başta olmak üzere Antalya, Mersin, Hatay, Adana, Isparta, Burdur ve Konya'da da hissedildiği kaydedildi.

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI: HERHANGİ BİR CAN VE MAL KAYBI YAŞANMAMIŞTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Alanya'da herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını duyurdu. Başkan Yücel, "Bu gece 04.07'de Akdeniz'de yaşanan depremi hisseden tüm şehirlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlk belirlemelere göre Alanya'mızda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Rabbim tüm doğal afetlerden bizleri muhafaza eylesin." mesajını paylaştı.

Kıbrıs açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR'DAN AÇIKLAMA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Twitter hesabından, "Baf açıklarında saat 03:07’de meydana gelen deprem tüm bölgede hissedildi. Hepimize geçmiş olsun." açıklamasını yaptı.

Kıbrıs açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem - Resim : 2

 

Kıbrıs açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem ile ilgili etiketler Akdeniz AFAD 6.4 büyüklüğünde deprem Kıbrıs açıkları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.