Kibariye'nin son hali sevenlerini üzdü!

Geçtiğimiz akşam havalimanında görüntülenen Kibariye, yorgun haliyle dikkatleri çekti. Kibariye'nin bu halini görenler 'Ne olmuş sana?' demeden edemedi.

2018’i yurtdışında konserlerle karşılayan ünlüler, önceki akşam Türkiye’ye döndü. Dönen ünlüler arasında Kibariye de vardı. Kibariye'nin bitkinliği gözlerinden okunuyordu.

Ünlü sanatçının bu halini gören hayranları 'Ne olmuş sana?' demeden edemedi. Kibariye de bir şeyinin olmadığını bitkin görüntüsünün yalnızca konser yorgunluğundan kaynaklandığını belirtti.

"YORGUNLUKTAN BACAKLARIM TUTMUYOR”

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık’la birlikte poz verdi. Şarkıcı, “Yılbaşı günü Almanya ve Belçika’da 4 konser verdim. Rekor bende. Yorgunluktan bacaklarım tutmuyor” dedi. Kibariye'nin yorgunluğu gözlerine ve solgun yüzüne yansımıştı.

--10550777

Kibariye'nin son hali sevenlerini üzdü! ile ilgili etiketler Kibariye Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.