Kibariye'nin eşi, sevgilisinden çocuk bekliyor!

Kibariye'nin 19 yıllık eşi Ali Küçükbalçık tarafından aldatıldığı haberlerinden sonra şimdi de Lübnanlı olduğu iddia edilen genç kadının Küçükbalçık'tan hamile olduğu iddia edildi.

1 Mayıs 2018 tarihinde Kibariye'nin 19 senelik eşi Ali Küçükbalçık çalışanlarının parasını ödemediğini ve Kibariye'yi aldattığı ortaya çıkmıştı.

SEVGİLİSİ BEBEK BEKLİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre: Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın, Lübnan asıllı bir kadın ile ilişkisinin olduğu ve mal varlığını Kıbrıs'ta bulunan kumarhanelerde tükettiği magazin kulislerinde oldukça konuşulmuştu. Son olarak Küçükbalçık'ın Lübnan asıllı sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi.

 SEVGİLİSİ VE KARISININ EVLERİ 5 DAKİKALIK MESAFEDE

Genç kadın, Kibariye ve eşinin oturduğu Ataşehir'de Küçükbalçık'ın tuttuğu bir evde yaşıyor. Evlerin arası ise sadece 5 dakika uzaklıkta.

 BOŞANMA DAVASI AÇIYOR

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Kibariye, 19 senelik eşi Ali Küçükbalçık'tan boşanmaya karar verdi.

Kibariye'nin eşi, sevgilisinden çocuk bekliyor! ile ilgili etiketler Kibariye kocası ali küçükbalçık sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.