Kibariye'den ücretini alamayan işletme sahibi canlı yayında konuştu

İstanbul Kadıköy’de bir kuaförde 4 bin 200 lira değerinde kaynak saç yaptıran 61 yaşındaki şarkıcı Kibariye, işlem sonrası iddiaya göre ücreti ödemeden eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte kuaförden ayrıldı. Ücretini alamayan işletme sahibi Kemal Bamdelen bugün 2. Sayfa canlı yayınına bağlanarak Kibariye ve eşine seslendi. Bamdelen olayın arka planını anlattı.

22 yıllık eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte Kadıköy'de kaynak saç yapan bir kuaföre giden sanatçı Kibariye, 3 saat süren işlem sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 lira tutarındaki borcunu ödemeden dükkandan ayrıldı. Ödeme alamayan iş yeri sahipleri ise Kibariye’nin danışmanı ile iletişime geçerek, ödeme yapılmasını talep edince araya Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık girdi. Küçükbalçık bu tutarı ödemeyeceklerini belirterek, telefonu kapattı ve işletme sahiplerinin numarasını engelledi.

Bugün 2. Sayfa programına bağlanan işletme yöneticisi Kemal Bamdelen yaşananları canlı yayında anlattı:

Kibariye hanım geldi, saçlarını yaptıracağını söyledi, biz de yaptık. Buradan mutlu bir şekilde ayrıldı. Bunu kendisi de söylüyor. Parayı vermeden gittiler. Burada bir arkadaş bıraktılar rehin olarak. Dükkanda 4-5 saat durup parayı ödemediler. Ali bey ‘parayı medya danışmanıma verdim’ dedi. Medya danışmanına sordum ‘kimse para vermedi’ dedi. ‘Biri yalan söylüyor ama hanginiz’ deyip Ali beyi tekrar aradım.

Kibariye'den ücretini alamayan işletme sahibi canlı yayında konuştu

'BUNU REKLAM KARŞILIĞI YAPALIM'

Ali Bey ‘4200 TL değil de bunu reklam karşılığı yapalım’ teklifinde bulundu. Ben de ‘en başından söyledim size böyle bir çalışmamız yok. Bizim böyle bir reklama da ihtiyacımız yok’ cevabını verdim. ‘O zaman yarısını vereyim’ dedi. Ben de kendilerini medyaya vereceğimi söyledim. Bence bu olaylardan Kibariye hanımın haberi yoktu sonradan öğrenmiş olabilir. Bu işleri organize den eşi Ali beydir. Bu olay duyulduktan sonra çok sayıda mağdur ulaştı. Çok problem yaşamışlar. Biz Kibariye hanım için dükkanı 5-6 saat kapattık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Kibariye'den ücretini alamayan işletme sahibi canlı yayında konuştu

 

 

 

Kibariye'den ücretini alamayan işletme sahibi canlı yayında konuştu ile ilgili etiketler Kibariye kuaför kaynak saç ali küçükbalçık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.