Kibariye de konuştu... Nur Yerlitaş'a tepki gösterdi!

TRT'de ilk bölümü önceki akşam başlayan, her hafta iki ünlü ismin düet yaparak sunacağı eğlence müzik programı ‘Düet’ bu hafta arabesk müziğin sultanı Kibariye ve Berkay’ı konuk etti.

Program öncesi soruları yanıtlayan Kibariye ve Berkay, "Bu gece bizim için çok önemli. Çocuklarımıza bırakacağımız çok güzel bir anı olacak" dediler.

Geçtiğimiz günlerde Nur Yerlitaş'ın şehitler için kullandığı çirkin sözlerin hatırlatılması üzerine Kibariye, "Polisimize ve askerimize özellikle şehitlerimize kimsenin laf etmeye hakkı yoktur. Ayıp etmiş" ifadelerini kullandı.

Kibariye, “İstanbul Saklasın Bizi” isimli yepyeni şarkısını Avrupa Müzik markasıyla 3 Kasım Cuma günü müzikseverlerin beğenisine sundu.

kibariye-nin-nur-yerlitas-tepkisi-10308143

Son olarak 2016 yılında “Seni Çok Seviyorum” isimli single çalışmasını dinleyicileriyle buluşturan sanatçı; bugüne kadar “İşte Kibariye”, “Hayat Merdiveni”, “Kim Bilir”, “Sevmenin Bedeli”, “Gelin Ağıtı”, “Arabesk’in Sultanı”, “En Büyük Kibariye”, “Aşk Çemberi”, “Şarkılara Hayat Veren”, “Arabesk (Aşkın Sesi)”, “Bir Tutkudur”, “Seçmeler”, “Kibariye ’93”, “İşte Ses İşte Yorum”, “Kibariye Fırtınası”, “Bir Numara”, “Kül Kedisi”, “Kara Kışlar”, “Bir Duygudur Kibariye”, “Boyun Eğmem”, “Yeniden”, “Ben Ayakta Ağlarım”, “Gülümse Kaderine”, “Koleksiyon: Bir Numara”, “Anlayamazsın”, “4 Mevsim”, “Gülü Soldurmam” isimli albümlere imza attı.

Müzik dünyasının güçlü yorumcularından Kibariye, şimdi de “İstanbul Saklasın Bizi” isimli şarkısıyla karşımıza çıkıyor.

Şarkının sözü ve müziği Aysuda Ülkü Zeren imzası taşıyor.

Kibariye de konuştu... Nur Yerlitaş'a tepki gösterdi! ile ilgili etiketler Kibariye Nur Yerlitaş berkay sahne tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.