Khloe Kardashian photoshop uygulamayınca tüm gerçek ortaya çıktı!

Khloe Kardashian ağır photoshop uyguladığı fotoğraftaki kıyafetiyle Keeping Up with the Kardashians programında boy gösterince olanlar oldu. İki görüntü arasındaki farkı görenler Kardashian'ı topa tuttu.

ABD’de reality şov programıyla üne kavuşan Kardashian ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

TANINMAZ HALDE

Geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşan 36 yaşındaki Khloe, görüntüsündeki değişiklikle neredeyse tanınmaz haldeydi.

Hayranları genç kadının estetik mi yaptırdığını tartışırken, Khloe’nin fotoşopu fazla kaçırdığı görüşünde birleşti.

Khloe Kardashian photoshop uygulamayınca tüm gerçek ortaya çıktı!

PHOTOSHOPSUZ HALİ ŞOKE ETTİ

Keeping Up with the Kardashians programının yeni bölüm tanıtımında söz konusu fotoğraftaki kıyafetiyle görülen Khloe tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Sosyal medyada iki görüntüyü yan yana getirenler, Khloe’yi hem övdü hem de eleştirdi.

Pek çok kullanıcı, “Herhangi bir şeye ihtiyaç duymadan güzel görünüyor. Neden bu kadar photoshop uyguluyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Khloe Kardashian photoshop uygulamayınca tüm gerçek ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya fotoğraf khloe kardashian photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.