‘’KHK ve tahliye kampanyalarıyla kriptoları sisteme sokmak istiyorlar!’’

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’, Korona günlerinde evden yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programı bu kez farklı bir formatta karşınıza çıkıyor. Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evden yayın yapan Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, yaşanan süreci, alınan tedbirleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'nı değerlendirirken, böylesi bir dönemi dahi fırsata çevirmeye çalışanların yapmaya çalıştığı kara propaganda faaliyetlerini masaya yatırdı.

FETÖ-PKK EL ELE, KORONA'DAN NE ÇIKARTABİLİRİZ DERDİNDE

Dünya çapında devam eden ve Türkiye'yi de etkileyen salgın sırasında sosyal medya hesapları üzerinden bir kez daha aktif hale gelen terör örgütlerinin kara propaganda çabalarına dikkat çekilen programda, KHK'lılar üzerinden varılmak istenen nokta ile yeni infaz yasasından yararlanmak için başlatılan kampanyalarda asıl hedefin ne olduğu üzerinde duruldu.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

‘’KHK ve tahliye kampanyalarıyla kriptoları sisteme sokmak istiyorlar!’’ ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Koronavirüs Korona Cumhurbaşkanı Erdoğan Barış Özkan korona virüs
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.