Anadolu Efes Khimki deplasmanında

THY Euroleague'deki 3 maçlık galibiyet serisi dün akşam Sinan Erdem'de Bayern Münih karşısında sona eren Anadolu Efes, 10. hafta mücadelesinde Khimki Moskova'ya konuk oluyor. Lacivert-Beyazlılar'ın çıkış arayan Rus ekibiyle randevusu yarın TSİ 20.00'de...

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 10. haftasında yarın TSİ 20.00'de deplasmanda Rus ekibi Khimki Moskova ile karşılaşacak. Geride kalan 9 haftada 1 maç eksik olan (ASVEL) Lacivert-beyazlılar, 4 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı. 5'te 0'la başlayan Khimki Moskova ise 8 maçta 2 kez kazanırken, 6 kez de mağlubiyet yaşadı.

BEAUBOİS&DUNSTON YOK

Khimki Moskova ile Anadolu Efes, THY Euroleague'de bugüne kadar 5 kez kez rakip oldu. Efes bu maçlardan 3 kez parkeden galip ayrılırken, 2 kez de Rus temsilcisi kazandı. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan maçı lacivert-beyazlılar 101-82 kazanmıştı. Ergin Ataman'ın takımında Amerikalı yıldız Shane Larkin, Bayern maçıyla takıma dönerken Fransız yıldız Rodrigue Beaubois ile Amerikalı pivot Bryant Dunston sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Karşılaşmayı Christos Christodoulou, Milos Koljensic ve Marcin Kowalski üçlüsü yönetecek.

Anadolu Efes Khimki deplasmanında ile ilgili etiketler Anadolu Efes Basketbol THY Euroleague khimki moskova
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.