Khabib rakibini nakavt etti, zirvede bıraktı!

UFC hafif sıklet unvan maçında rakibini bayıltarak nakavt eden Khabib Nurmagomedov, babasının ölümünün ardından vasiyeti üzerine dövüş kariyerini sonlandırdı.

UFC hafifsıklet unvan maçında Khabib Nurmagomedov, rakibi Justin Gaethje'i bayıltarak nakavt etti ve ölen babasının vasiyeti üzerine kafes dövüşünü bıraktığını açıkladı. Khabib Nurmagomedov'un koronavirüse yakalanan babası ve antrenörü Abdulmanap Nurmagomedov, Temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Türkiye'ye de sürekli gelen ve burada çok sevilen başarılı dövüşçü kafes dövüşünde çıktığı tüm maçları (29-0) kazanmıştı.

Khabib rakibini nakavt etti, zirvede bıraktı!

KHABİB NURMAGOMEDOV'UN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

Allah bana her şeyi verdi. Babamsız buraya geldim. Babama olanlardan sonra ilk kez dövüştüm. Son maçım olacağına söz verdim. Bu benim son maçım. Ailenizle yakın olun, yarın ne olacağını asla bilemezsiniz"

MCGREGOR SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, Nurmagomedov'u performansı için tebrik ederken, "Güzel performanstı Khabib. Sana ve ailene, saygılarımı iletiyor ve baban için başsağlığı diliyorum. Ben dövüşmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Khabib rakibini nakavt etti, zirvede bıraktı! - Resim : 2

Khabib rakibini nakavt etti, zirvede bıraktı! ile ilgili etiketler ufc Khabib Nurmagomedov conor mcgregor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.