Keyifle vakit geçirmek için sen de 'Biletinial'

Biletinial, sinema, tiyatro, opera, konser ve spor kategorisinde ayda ortalama 5 milyon bileti seyircisi ile buluşturuyor. Biletinial, hem işinizi kolaylaştırırken hem de tüm etkinliklerden haberdar olmanızı sağlayarak biletinizi kolayca almanızı sağlıyor.

Yoğun iş temposu ve büyük şehirlerin kargaşası ile insanlar sosyalleşmeden tek başına vakit geçirmeye başladı.

Bu yalnızlıktan kurtulmak isteyenler sosyalleşmek ve hayatlarına farklılıklar katmak için tiyatro, sinema ve konser başta olmak üzere pek çok aktiviteye katılarak hayatlarındaki yalnızlıktan kurtulmaya çalışıyor. Gelişen teknoloji sayesinde tüm etkinliklere tek bir platform üzerinden ulaşmanızı sağlayan Biletinial, hem işinizi kolaylaştırırken hem de tüm etkinliklerden haberdar olmanızı sağlayarak biletinizi kolayca almanızı sağlıyor.

DÜNYADA 4'ÜNCÜ SIRADA

Biletinial, sizi yormadan sinemadan tiyatroya, konserden baleye, operadan spora, eğitimlerden seminerlere ve tema parklara kadar birçok aktiviteyi ayağınıza getiriyor. Biletinial, aylık ortalama 900-1000 oyun seansı açarak herkesin ilgi alanına göre biletleri satışa sunuyor. Türkiye’de en çok ziyaret edilen ilk 100 site arasında yer alan ve ayda ortalama 5 milyon bilet satışı gerçekleştiren Biletinial, Alexa tarafından ölçümlenen web sitesi ziyaretçi sayısına göre biletleme sektöründe Türkiye’de 1. dünyada ise 4. sırada yer alıyor.

Biletinial platformu Türkiye’de 63 ilde, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ve Balkan ülkelerinde bilet satışı yapıyor; Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri ve daha birçok etkinliğin bilet satışını gerçekleştiriyor.

BİLETİNİAL HAKKINDA

Biletinial, 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veriyor.  Biletinial, Türkiye genelinde 63 ilde ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde etkinlik biletlemesi alanında çözümler üretirken tüm Balkan ülkelerini de kapsayacak şekilde biletleme çalışmalarını genişletmeyi sürdürüyor. Biletinial ile sinema, tiyatro, konser, spor ve farklı özel etkinlik alanlarında 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk sadece bir tık uzağınızda. Biletinial kullananlar bilet yerlerini kendileri seçerek biletini satın alabiliyor. Biletinial’ın iş ortakları arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri), Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri ve tema parklar ile eğlence parklarının yanı sıra eğitim ve seminer organizasyonu gerçekleştiren kurumlar yer alıyor.

Keyifle vakit geçirmek için sen de 'Biletinial'

Keyifle vakit geçirmek için sen de 'Biletinial' ile ilgili etiketler Türkiye bilet biletinial biletinial.com
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.