Kevin Durant'in yeni takımı neresi olacak?

Sezon sonunda Golden State Warriors'tan ayrılması beklenen Kevin Durant'in menajerinden oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama geldi.

Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Kevin Durant, yeni sezonda farklı bir takımda görev yapabilir.

Son günlerde adı ayrılık dedikodularına karışan ve Golden State Warriors'tan gideceği konuşulan Durant için menajerinden açıklama geldi.

Wall Street Journal'a açıklamalarda bulunan Menajer Rich Kleiman, oyuncunun henüz karar aşamasında olduğunu dile getirerek, ''Kevin'in kararı %100 net değil. Biraz sinir bozucu bir durum ancak zamanla çözüleceğine inanıyorum. Ne o biliyor ne de ben biliyorum. Şu an için Kevin'i bekliyorum'' diye konuştu.

Serbest kalması beklenen Kevin Durant'in adı New York Knicks ile anılırken oyuncunun bir süredir temasta olduğu Knicks ile gizli bir anlaşma yaptığı da iddia ediliyor.

Öte yandan Durant'in sakatlığı hakkında da bilgi veren Kleiman, yıldız basketbolcunun birkaç hafta içinde iyileşeceğinin mesajını verdi.

Golden State Warriors ile üçüncü sezonunu geçiren 30 yaşındaki Kevin Durant, ilk iki sezonunda şampiyonluk sevinci yaşarken takımıyla üçüncü final sevincini yaşadı.

 

Kevin Durant'in yeni takımı neresi olacak? ile ilgili etiketler NBA Golden State Warriors New York Knicks
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.