Kevin Durant'in basketbol hayatı tehlikede!

Golden State Warriors'un yıldızı Durant, aşil tendonu yırtığı nedeniyle ameliyat oldu. Yıldız oyuncunun basketbol hayatı tehlikede.

Toronto Raptors ile oynanan NBA Final serisi beşinci maçında aşil tendonu yırtılan Durant, New York kentindeki operasyonunun başarılı geçtiğini açıkladı.

Son şampiyon Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu ,"Geri dönüş yolum şimdi başlıyor, ailemi ve sevdiklerimi yanıma aldım. Destek mesajlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kevin Durant'in basketbol hayatı tehlikede!

Durant ayrıca mesajında takım arkadaşlarının son maçtaki galibiyetini kutlayarak, gelecek maç için onlara olan inancını dile getirdi.

Golden State'in yıldız oyuncusunun en az 1 yıl parkelerden uzak kalması bekleniyor. 1988 ile 2011 yılları arasında aşil tendonundan sakatlanan 18 basketbolcunun yedisi, NBA'e geri dönemedi.

Kevin Durant'in basketbol hayatı tehlikede! ile ilgili etiketler NBA Golden State Warriors Toronto Raptors
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.