Ketenpere filmi konusu ve oyuncuları

4 Temmuz 2020 gecesinde Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ketenpere filmi konusu ve oyuncularının kimler olduğumu merak konusu haline geldi. Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere filmi oyuncuları kimlerdir?

2017 yılında yapılan Ketenpere filmi komedi filmi olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Günümüzde de hala izlenmeye devam eden filmlerdendir. Yönetmeni Kamil Çetin ve senaryosu Şafak Sezer'e ait olan Ketenpere filmi ilk gösterime 2 Kasım 2017 yılında Almanya'da girdi. Bu filmi izlemek isteyenler Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları kimlerdir? Gibi soruların yanıtlarını arıyorlar. İşte film hakkında bilgiler…

Yapımcıları İsmail Filiz ve Sefa Tiryaki olan Ketenpere filminin başrollerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş gibi önemli isimler yer alıyor. Daha önce Kolpaçino filminde gördüğümüz oyuncular bu filmde de yer almaktadır. Uzun metrajlı bir film olan Ketenpere hakkında sizlere daha fazla bilgi verelim. Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları gibi araştırılan soruların yanıtları…

KETENPERE FİLMİ KONUSU

Film Kalender ile başlar. Dizilerde, filmlerde ufak rollerde oynayan yani cast şirketlerinde çalışan bir figüran olarak karşımıza çıkıyor. Kalender sevgilisi İmge ile evlenmek için hayaller kurmaktadır. Akrabası ile adının karıştığı bir suç yüzünden cezaevine girecektir. Cezaevinde de Vefa abi ile tanışır. Vefa abi isimli mahkûm Kalender'i çok sevecektir. Hep gözü onun üstündedir. Daha sonra Kalender'i yanına alacaktır. Kalender ise cezasını tamamlar cezaevinden çıkar. Vefa abi ona dışarda da yardım ederek destek olur. Vefa abinin dışarda adamları vardır. Belirli süre sonra Vefa abi de cezaevinden çıkar. Kalender Vefa abiye cast ajansı hayalinden bahseder ve birlikte cast ajansı yönetmeye başlarlar ve işler bundan sonra gelişir.

KETENPERE OYUNCULARI

Şafak Sezer
Hakan Ural
Mehmet Esen
Elif Erol
Orhan Aydın
Serkan Şengül
Volkan Başaran
Turabi Çamkıran

Saat : (150 dakika)
Tür : Sinema (Komedi)

Ketenpere filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili etiketler ketenpere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.