Kestane almaya giden vatandaşlar karşılarında Varank ve Yıldırım'ı buldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin dün akşamki açılış töreni sonrası İstiklal Caddesi'ne geçti. Caddede kendilerini görüp şaşıran vatandaşlarla fotoğraf çekilen iki isim, kestane tezgahının başına geçip ikramda bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin dün akşamki açılış töreninin ardından İstiklal Caddesi'nde gezintiye çıktı. Yıldırım ve Varank'ın İstiklal Caddesindeki yürüyüşü sırasında iki ismi görenler fotoğraf çektirdi.

Kestane almaya giden vatandaşlar karşılarında Varank ve Yıldırım'ı buldu

YILDIRIM VE VARANK KESTANE DAĞITTI

Yürürken zaman zaman ilerlemekte zorlanan Yıldırım ve Varank, vatandaşlarla sohbet etti. İki isim, cadde üzerinde bulunan bir kestaneciye de uğradı. Kestane tezgahının başına geçen Yıldırım, yoldan geçenlere kestane dağıttı. Yıldırım ve Varank, caddedeki bir kafeye de giderek gençlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

"BİNALİ ABİYLE TAKILDIK"

Bakan Varank, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin açılış töreni sonrasında İstiklal'de biraz takıldık… Tabii yanınızda Binali Abi olunca tanınmadan yürümek de haliyle zor oluyor." mesajını paylaştı.

Kestane almaya giden vatandaşlar karşılarında Varank ve Yıldırım'ı buldu ile ilgili etiketler Atatürk Kültür Merkezi İstiklal Caddesi Binali Yıldırım Mustafa Varank kestane
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.