Keşke ülkemizde daha fazla patlamış mısır üretilebilse!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ünlü sinemacılarla bir araya geldi ve "patlamış mısır krizi" başta olmak üzere, sektörün sorunlarını masaya yatırdı. Toplantıya katılan isimler arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fatih Portakal arasındaki polemikte, FOX TV sunucusunun safında yer alan Şahan Gökbakar'ın da olması dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün aralarında Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın da bulunduğu sinemacılarla bir araya geldi.

Yeni sinema yasasının onaylandığı toplantıda senarist ve yapımcı Bahadır Özdener, "Başkanlık sistemini son iki haftada idrak ettik. Sağladığınız birlik sayesinde artık aramızda ayrılık gayrılık olmaz" dedi.

SİNEMA YASASI ONAYLANDI

Erdoğan, görüşme sonrası yeni sinema yasasını da onayladı. Kanun, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kanun kapsamında sinemada gösterilecek reklam ve fragman süresi sinemacıların istediği gibi düzenlendi.

Keşke ülkemizde daha fazla patlamış mısır üretilebilse!

ŞAHAN GÖKBAKAR DA BEŞTEPE'DEYDİ

Sinema sektörü için büyük önem taşıyan bu zirveye ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın katılması da dikkat çekti.

Şahan Gökbakar millî sinema ve geleceği açısından “çok önemli bir adım atıldığını” söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yasayı onayını “tarihî bir imza” olarak niteledi.

Muhalif tavrı ile bilinen Gökbakar bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci Fatih Portakal'a ilişkin sözlerinin ardından sosyal medyada çok konuşulan paylaşımlar yapmıştı.

Gökbakar, bir portakal fotoğrafı paylaşarak "Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse" dedi.

Ünlü oyuncu, "Portakalın faydaları saymakla bitmez…Özellikle su soğuk günlerde bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirir ve vücudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır… Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse… Not: Ferda Anil Yarkin in şarkısını küçükken "ah neredeysen he portakal, bunaldım hatta he portakal" diye söylerdim o aklıma geldi" diye yazdı.

Erdoğan, FOX TV sunucusunun halkı sokağa çağıran mesajları üzerine gazeteci Fatih Portakal'la ilgili olarak "Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor" demişti.

Keşke ülkemizde daha fazla patlamış mısır üretilebilse! - Resim : 2

Keşke ülkemizde daha fazla patlamış mısır üretilebilse! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Şahan Gökbakar Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.