'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' konusu nedir? Oyuncuları kimler? Vizyon tarihi ne zaman?

İki şehidin hayat hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi 1 Ocak'ta vizyona giriyor. Şehit Eren Bülbül ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünün anlatıldığı film TRT ortak yapımı olarak vizyona girecek. Peki 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Sinemaseverlerin merakla beklediği TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi için artık geri sayım başladı. 1 Ocak 2022'de vizyona girecek olan film Türkiye'de 350 sinema salonunda, yurt dışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek.

'KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN" KONUSU NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde afişi yayınlanan filmin fragmanı da yayınlandı. Trabzon Maçka’da teröristlerle, kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filminde Trabzonlu genç oyuncu Rahman Beşel Eren Bülbül, Alayça Öztürk Cemile Gedik, Mutlunur Lafçı Ayşe Bülbül ve Emir Çiçek ise Hasan Bülbül karakterlerini başarıyla canlandırdı.

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in afişi ilk kez yayınlandı

Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun yazdığı film, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyicinin içine işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, muhteşem oyuncu kadrosu ve Anadolu’nun büyüleyici güzelliklerini sergileyen görüntüleriyle Türk Sinema tarihinde önemli bir eser olarak yerini alacak.

'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' konusu nedir? Oyuncuları kimler? Vizyon tarihi ne zaman? ile ilgili etiketler TRT 1 İsmail Hacıoğlu kesişme iyi ki varsın eren eren bülbül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.