“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı

Bu hafta vizyona giren 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmi 190 bin 387 izleyiciyle müthiş bir açılışın altına imzasını atarak rekor kırdı. 'Örümcek Adam: Eve Dönüş yok' filmi ise vizyondaki üçüncü haftasının sonunda 185 bin 603 seyirci ile toplamda 2 milyonu geçti.

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi sinema salonlarında izleyiciyle buluştu.

TRT Ortak Yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona girdi.

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı.

509 salonda sinemaseverlerle buluşan film, pandemi döneminde Türk filmleri arasında en iyi açılışı yaparak iki günde 190 bin 387 kişi tarafından izlenme başarısı gösterdi.

11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit düşen Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatlarını konu alan TRT ile Dijital Sanatlar ortak yapımı 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin başrollerinde Rahman Beşel ve İsmail Hacıoğlu yer alıyor.

Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi Türkiye’nin yanı sıra aynı gün yurt dışında Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Norveç ve Danimarka'da vizyona girdi. Film ayrıca Belçika'da 5 Ocak, Azerbaycan'da ise 6 Ocak’ta beyaz perdeye taşınacak.

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı ile ilgili etiketler Sinema kesişme iyi ki varsın eren eren bülbül Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik vizyondaki filmler gişe rekoru

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.