Keşişler bu tılsımı bilgisayarları 'istenmeyen yazılımlardan' korumak için satıyor

Japonya'da Şinto tapınağında elektronik aletleri istenmeyen virüslerden ve yazılımlardan koruduğu iddia edilen bir tılsım satışa sunuldu. Yaklaşık 150 liraya satışa sunulan tılsıma Japonlar kadar turistlerin de ilgi gösterdiği öğrenildi. Japonya'daki tapınaklarda, bereket, bolluk ve sağlık getirdiğine inanılan birçok farklı tılsım satılıyor.

Japonya'nın Başkenti Tokyo'da Şinto tapınağında virüsler ve istenmeyen yazılımlardan koruyan bir tılsım satışa sunuldu. Canlı - cansız her şeyin bir ruhu olduğuna inanan Japonlar bu tılsım sayesinde bilgisayarlarının ve cep telefonlarının daha sorunsuz çalıştığına inanıyor..

"Koruyucu Bilişim tılsımı" Japonya'nın başkenti Tokyo'da bulunan Şinto tapınağında satışa sunuldu. Tapınağın iddiasına göre tılsım bilgisayar virüslerinden, istenmeyen yazılımlardan koruyor.

Keşişler bu tılsımı bilgisayarları 'istenmeyen yazılımlardan' korumak için satıyor

Bazı kullanıcılar "Japon keşişler dijital çağa geçmiş yorumları" yaparken sosyal medyada tartışma başladı. Şinto tapınağı yetkilileri ise çağın nabzını tuttuklarını söylüyor.

Japonya'daki tapınaklarda, bereket, bolluk ve sağlık getirdiğine inanılan birçok farklı tılsım satılıyor. Japonların yanı sıra turistler de bu tılsımlara büyük ilgi gösteriyor.

Virüslerden koruyan tılsımların fiyatı ise bin 1200 yen yani yaklaşık 150 TL. Herşeyin bir ruhu olduğuna inanan Japonlar, Tılsımlar sayesinde bilgisayarların daha sorunsuz çalıştığını iddia ediyor.

Keşişler bu tılsımı bilgisayarları 'istenmeyen yazılımlardan' korumak için satıyor - Resim : 2

Keşişler bu tılsımı bilgisayarları 'istenmeyen yazılımlardan' korumak için satıyor ile ilgili etiketler Japonya Virüs tılsım yazılım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.