Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi Keşif'in konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Keşif'in konusu nedir? Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi olacak olan Keşif, beyaz perdeye çıkacağının duyurulmasının ardından sinemaseverler tarafından internette araştırılmaya başladı. Keşif, Türkiye'nin 3 farklı bölgesinde aynı oyunu oynarken kendilerini bir anda Çanakkale Savaşı'nın ortasında bulan 3 gencin maceralarını hikâye ediniyor. Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi Keşif'in konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecek? Detaylar haberimizde...

Keşif'in konusu nedir? Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi olan Keşif, izleyicilerde büyük bir heyecan uyandırdı. Çanakkale Savaşı döneminde geçecek olan filmin konusu ve vizyona giriş tarihi büyük merak konusu ve vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi Keşif ne zaman vizyona girecek, konusu ne olacak, oyuncuları kim olacak? İşte detaylar...

Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi Keşif'in konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

KEŞİF FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Burak Can, Sude Zulal Güler, İbrahim Yıldız, Yurdaer Okur, Pelin Akil ve Rüzgar Aksoy'un başrollerini paylaştığı 'Keşif', Türkiye'nin 3 farklı bölgesinde aynı oyunu oynarken kendilerini bir anda Çanakkale Savaşı'nın ortasında bulan 3 gencin maceralarını hikâye ediniyor.

Ayfer Özgürel'in yapımcısı olduğu, Volkan Kocatürk'ün yönettiği 'Keşif', Türk sinemasında pek örneği olmayan zamanda yolculuk merkezi üzerine kurulmuş senaryosuyla dikkat çekiyor.
'Berk', 'Hasan' ve 'Esma', özel hayatlarında yaşadıkları öfkeyi düşmanlarını öldürme üzerine oynanan bir bilgisayar oyununda deşarj etme yoluna gitmesiyle karşılarına çıkan 'Düşman sandığın kişi gerçekten düşmanın mı? ve 'Öldürmeye gerçekten bu kadar meraklı mısın?' sorularının cevabını zamanda yolculuk yaparak Çanakkale Savaşı'nda cevaplamak zorunda kalacaktır.

Aksiyon, korku, drama, bilim-kurgu ve yer yer komedi unsurlarıyla bezenen 'Keşif', gösterime 19 Ekim'de girecek. Genç oyuncuların performansı Yurdaer Okur ve Pelin Akil'in deneyimiyle harmanlanırken filmin dikkat çekici özelliklerinden biri aksiyon sahneleri.

KEŞİF FİLMİNİN FRAGMANI

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil 17 Nisan 1986’da İstanbul’da doğdu. Çeşitli reklam filmleri, tiyatro, sinema ve dizilerde oyunculuk yaptı. Rent Müzikali, Marika’nın Serveti, Abim Geldi, Istanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında izleyici karşısına çıktı.

FOX’ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1’de yayınlanan Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil 6. sezonda tekrar dizi’ye dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Bunun yanı sıra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma , Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet ve ATV de yayınlanan Aile Iṣi gibi dizilerde de rol almıstır.

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli.

PELİN AKİL’İN YER ALDIĞI REKLAM FİLMLERİ:

– Caramio
– Uno Ekmek
– Kaşmir Halı

PELİN AKİL’iN TİYATRO OYUNLARI:

2013 – Sersefil (Korkuyorum Sevgilim) – Yazarı: Korhan Abay- Yönetmen : Bora Severcan
2011 – Marikanin Serveti – Yönetmen : Haldun Dormen
2008 – Rent Müzikali – Yönetmen : Bora Severcan

PELİN AKİL’İN YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2014 – Kızıl Elma
2013 – Su ve Ateş
2013 – İnadına Yaşamak
2013 – Osmanlı Tokatı
2012 – Suskunlar
2011 – Seksenler
2011 – Kurt Kanunu
2007 – 2011 – Arka Sıradakiler Sezon

YURDAER OKUR KİMDİR?

Oynadığı her rolün hakkını veren, duruşu, kişiliği ve karizmatikliği ile herkesin hayran olduğu başarılı oyuncu Yurdaer Okur kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler, kiminle evli? gibi merak ettikleriniz için haberimize göz atabilirsiniz.

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974 yılında doğdu. Şuan da aktif olarak dizi, tiyatro ve sinema oyunculuğu görevini yapmaktadır.

Eğitim Hayatı

Yurdaer Okur liseyi, Samsun Bafra Süper Lisesi’nde okudu. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteyi Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmiciliği bölümünde okudu fakat okulu bitirmedi.

Okulun 3.senesinde okuduğu bölümün kendisini yansıtmadığını düşündü ve okuldan ayrıldı. 1994 yılında hacettepe Üniversite Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu. Bölümü bitirdikten sonra yüksek lisans yaptı. Yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde yaptı.

İş Hayatı

Yurdaer Okur, 1999 yılında Genco Erkal ile tanıştı. Dostlar Tiyatrosuna katıldı. Burada Yalınayak Sokrates adlı bir tiyatro oyunun rol aldı. 2000 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. 2002 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosuna atandı. Bir çok alanda Diyarbakır’lı oyunculara dersler verdi. Bir çok tiyatro oyununda yer aldı.

2000 yılından beri dizi ve filmlerde yer aldı. Bunlardan en ünlüleri Karadayı, Sakarya Fırat, Kısık Ateşte 15 Dakika ve Köprü’dür.

Rol Aldığı Oyunlar

Ölümü Yaşamak : Orhan Asena – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2010

Yastık Adam : Martin McDonagh – Talimhane Tiyatrosu – 2009

Beş Yıl Geçince : Federico Garcia Lorca – Tiyatro Oyunevi – 2006

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2004

Hortlaklar : Plautus – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2003

Dünyanın Ortasında Bir Yer : Özen Yula – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2003

Benerci Kendini Niçin Öldürdü : Nazım Hikmet – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001

Ben Ruhi Bey Nasılım : Edip Cansever – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001

Leenane’in Güzellik Kraliçesi : Martin McDonagh – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2000

Ketçaplı Spagetti Rainer Hachfeld – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2000

Yalınayak Sokrates : Maxwell Anderson – Dostlar Tiyatrosu – 1999

Yönettiği Oyunlar

Euridice’nin Elleri : Pedro Bloch – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2012

Ben Feuerbach : Tankred Dorst – Trabzon Devlet Tiyatrosu – 2011

Evlenme ve Daha Birsürü : Anton Çehov – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2006

Benim Güzel Pabuçlarım : Dersu Yavuz Altun – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2004

Filmografisi

Reaksiyon – Gürkan – 2014

Karadayı : Uluç Bayraktar – 2012

Türkan (Sinema Filmi) : Cemal Şan – 2011

Labirent : Tolga Örnek -2011

Kılıç Günü : Osman Sınav – 2010

Sakarya Fırat : Osman Sınav – 2010

Kısık Ateşte 15 Dakika : Neco Çelik – 2006

Köprü (Dizi) : çağatay tosun – 2006

Kabuslar Evi : Uluç Bayraktar – 2006

Gen (Film) : Togan Gökbakar – 2005

Belalı Baldız : 2005

Aşk Oyunu : 2005

Sır Çocukları : Aydın Sayman – 2002

Aslı ile Kerem : 2002

Çifte Bela : 2001

Tatlı Hayat : 2001

Üzgünüm Leyla : 2000

Evdeki Yabancı : 2000

Dadı : 2000

Ferhunde Hanımlar

VOLKAN ÜNAL KİMDİR?

Volkan Ünal 1968 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan Volkan Ünal, üniversiteden mezun olduktan sonra Trabzon Devlet Tiyatrosunda çalışmış daha sonra ise 1997 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçiş yapmıştır.

Ekranlara ilk olarak Ferhunde Hanımlar dizisi ile merhaba diyen Volkan Ünal, sonrasında Evdeki Yabancı, Çiçek Taksi, Metro Palas gibi dizilerde rol almıştır.

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Avrupa Yakası dizisinde de rol alan Volkan Ünal, dizinin 1. ve 6. sezonunda konuk oyuncu olarak diziye dahil olmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Adanalı, Arka Sokaklar gibi yapımlar da Volkan Ünal'ın rol aldığı dikkat çeken yapımlar arasındadır.

İkisini de Sevdim Dizisi Nadir Saruhan Rolü

ATV ekranında 2017 sezonunda yayınlanmaya başlayan İkisini de Sevdim adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Volkan Ünal, dizide Nadir Saruhan karakterine hayat vermiştir.

İkisini de Sevdim dizisinin kadrosunda Volkan Ünal ile birlikte Burak Serdar Şanal, Merve Erdoğan, Amine Gülşe gibi isimler de yer almıştır.

Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi Keşif'in konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Keşif Türkiye'nin ilk zamanda yolculuk filmi konusu ne oyuncuları kim vizyon tarihi ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.