Kerkük'teki kum fırtınasında 50 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Irak'ın birçok bölgedsinde etkili olan yoğun kum fırtınası Kerkük kentinde onlarca kişinin boğulma tehlikesi geçirmesine neden oldu. Nefes darlığı ve boğulma tehlikesi geçirenlerin büyük bir kısmının hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Irak'ın batı ve güney illeri başta olmak üzere birçok bölgede etkisini gösteren kum fırtınası Kerkük kentinde onlarca kişinin boğulma tehlikesi geçirmesine neden olduğu belirtildi.

Kerkük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte yoğun kum fırtınasından dolayı 50 kişinin etkilenerek nefes darlığı ve boğulma tehlikesi geçirdiği kaydedildi.

Boğulma tehlikesi geçirenlerin büyük bir kısmının hastaneye kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerden birçoğunun tıbbi müdahalelerin ardından taburcu edildiği aktarıldı.

Kerkük'teki kum fırtınasında 50 kişi boğulma tehlikesi geçirdi ile ilgili etiketler kerkük kum fırtınası boğulma tehlikesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.