Kerkük Valiliğinden orman yangınları için Türkiye'ye destek kampanyası

Irak'ın Kerkük Valiliği, Türkiye'nin mücadele ettiği orman yangınları sebebiyle bir destek kampanyası başlattı. Yapılan açıklamada 'Bu zor mücadele sürecinde kardeş ülke Türkiye'nin yanındayız.' ifadelerine yer verildi.

Irak'ın Kerkük Valiliği, orman yangınlarıyla mücadele eden Türkiye ile dayanışma amacıyla yardım kampanyası başlattı.

'KARDEŞ ÜLKE TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ'

Kerkük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarından dolayı derin üzüntü duyulduğu belirtilerek, "Bu zor mücadele sürecinde kardeş ülke Türkiye'nin yanındayız." ifadesi kullanıldı.

KERKÜK'TEN DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

Uzun yıllardır Irak'ın geçirdiği zor süreçte Türkiye'nin her zaman Irak halkının yanında olduğu hatırlatılan açıklamada, Türkiye'deki orman yangınlarından etkilenen bölgeler ve insanlara yardım amacıyla "Türk Milletine Kerkük'ten Destek" adıyla kampanya başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada yangınlarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilendi.

Kerkük Valiliğinden orman yangınları için Türkiye'ye destek kampanyası ile ilgili etiketler Orman kerkük valilik YANGINI destek kampanyası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.