Kerimcan'dan Demet Akalın'a gönderme!

Fenomen Kerimcan Durmaz küs olduğu eski dostu Demet Akalın'a göndermede bulundu.

Uçakta çektiği uygunsuz video yüzünden Demet Akalın ile arası bozulan Kerimcan Durmaz dün alışveriş yaparken Demet Akalın'ı kızdıracak paylaşım yaptı.

Sosyal medya fenomeni, Demet Akalın'ın 2018'de çıkarttığı albümünün kapağında giydiği Gucci'nin 35 bin TL değerindeki pullu eşofmanını Instagram'dan "Bunu giyen de ne bileyim yani!” diyerek kusma emojisiyle paylaştı.

Kerimcan'dan Demet Akalın'a gönderme!

Uzun süredir Instagram'da sessiz kalan Kerimcan Durmaz sessizliğini şu sözlerle duyurdu:

"Artık kimseyi umursamıyorum. Bundan sonra tuvaletten bile paylaşım yapacağım."

Taksiden hikaye paylaşan Durmaz; Ben artık çok rahat bir şekilde story atmak istiyorum. Eğer bundan rahatsız olacak varsa şu an beni bloklasın (engellesin). 'Takipten çıkarsın' demiyorum, bloklasın ki keşfette falan karşınıza çıkmak istemiyorum, sizi görmek istemiyorum. Aptalca mesajlarınız ve yorumlarınızı görmek istemiyorum" şeklinde konuştu.

'DELİRTMEYİN LAN BENİ

'Kerimcan Durmaz'ın "Umurumda dahi değilsiniz. Hiçbirinizi takmıyorum ve umursamıyorum. Artık buna göre yaşayacağım. Kendi pis, nefret dolu sözlerini kendinize saklayın. Kimse kusura bakmasın tamam mı lan! Delirtmeyin lan beni" şeklindeki sözleri şaşırttı.

Kerimcan'dan Demet Akalın'a gönderme! - Resim : 2

Kerimcan'dan Demet Akalın'a gönderme! ile ilgili etiketler Demet Akalın Instagram Kerimcan Durmaz Gucci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.